top of page

Thu, Oct 07

|

Zoom Video Conferencing

Texasi piacralépési támogatás

A program során megismerkedhetnek a világ egyik elismert technológiai fejlesztő központjával, a texasi gazdasági környezettel, valamint betekintést nyerhetnek a texasi innovációs ökoszisztémába.

Registration is Closed
See other events
Texasi piacralépési támogatás
Texasi piacralépési támogatás

Time & Location

Oct 07, 2021, 9:30 AM – 11:00 AM CDT

Zoom Video Conferencing

Guests

About the Event

Ezúton hívjuk fel az Önök és partnercégeik figyelmét texasi üzleti piacralépési támogatásra vonatkozóan.

Konferenciánk során Texas egyik tekintélyes vállalkozásfejlesztési szervezete, a Tech Ranch Austin segítségével ismerkedhetnek meg a világ egyik elismert technológiai fejlesztő központjával, a texasi gazdasági környezettel, mely olyan vállalatokat vonzott el a Szilícium-völgyből, mint például a Tesla, az Oracle vagy a HPE.

A kifejezetten innovatív magyar vállalkozások számára létrehozott programunk keretében betekintést nyerhetnek a texasi innovációs ökoszisztémába, és részletes helyi piaci ismeretekkel gazdagodhatnak. 

A projekt során a Tech Ranch Austin által kiválasztott résztvevők közül, a leginkább piackompatibilis vállalatok személyre szabott tanácsadást kapnak és közvetlen piaci lehetőségekhez juthatnak a texasi Austin innovációs ökoszisztémájában.

A program első, nyilvános tájékoztató előadását október 7-én, csütörtökön rendezzük, magyar idő szerint 16:30-kor.

A munkaprogram a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával jött létre, a Nemzeti Exportstratégia, NEXT KPI forrás keretében. A megvalósítás partnerei a BME Z10, a Tungsram Group Zrt. és texasi Magyar-Amerikai Kereskedelmi Kamara (HACCTX).

Előadók:

Kevin Koym - vezérigazgató és alapító, Tech Ranch Austin

Kevin hétszeres startup veteránként, valamint a Tech Ranch Austin vezérigazgatójaként és alapítójaként, a startup közösség elismert úttörője, akinek befolyását több mint 42 ország több mint 6500 vállalkozója tapasztalta már. Motivációja abból a meggyőződéséből fakad, hogy a támogatott vállalkozások több innovációt hoznak létre, így ez több megoldást eredményez a társadalom legégetőbb problémáira. Ennek eredményeként Kevin világszerte ismert a vállalkozói hálózatok létrehozásában végzett tevékenységéről, többek között az Egyesült Államokban, Mexikóban, Chilében, Szingapúrban, Koreában és Ausztráliában.

Markocsány Gábor - konzul, Magyarország Alkonzulátusa, Houston

Share This Event

bottom of page