top of page

Thu, Oct 07

|

Zoom Video Conferencing

Texasi piacralépési támogatás

A Tech Ranch Austin segítségével ismerkedhetnek meg a világ egyik elismert technológiai fejlesztő központjával, a texasi gazdasági környezettel, mely olyan vállalatokat vonzott el a Szilícium-völgyből, mint például a Tesla, az Oracle vagy a HPE.

Registration is Closed
See other events
Texasi piacralépési támogatás
Texasi piacralépési támogatás

Time & Location

Oct 07, 2021, 9:30 AM – 11:00 AM CDT

Zoom Video Conferencing

Guests

About the Event

Ezúton hívjuk fel az Önök és partnercégeik figyelmét új texasi üzleti piacralépési támogatásra vonatkozóan.

Programunk során Texas egyik tekintélyes vállalkozásfejlesztési szervezete, a Tech Ranch Austin segítségével ismerkedhetnek meg a világ egyik elismert technológiai fejlesztő központjával, a texasi gazdasági környezettel, mely olyan vállalatokat vonzott el a Szilikon Völgyből, mint például a Tesla, az Oracle vagy a HPE.

A kifejezetten innovatív magyar vállalkozások számára létrehozott programunk keretében betekintést nyerhetnek a texasi innovációs ökoszisztémába, és részletes helyi piaci ismeretekkel gazdagodhatnak. Ezen túlmenően a Tech Ranch Austin által kiválasztott, leginkább piackompatibilis vállalatok személyre szabott tanácsadást kapnak és közvetlen piaci lehetőségekhez juthatnak a texasi Austin innovációs ökoszisztémájában.

A program első, nyilvános tájékoztató előadását október 7-én, csütörtökön rendezzük, magyar idő szerint 16:30-kor.

Jelentkezni az alábbi linken lehet: 

A program a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával jött létre, a Nemzeti Exportstratégia, NEXT KPI forrás keretében. A megvalósítás magyarországi partnerei a BME Z10 és a Tungsram Group Zrt.

Tickets

  • Free Ticket

    $0.00
    Sale ended

Total

$0.00

Share This Event

bottom of page